PAUNETTI
JOKIHAARAN VERKKOPALVELU

UUTISET

Kyläkännykkä käyttöön

Jokihaaran Kyläyhdistys on matkinut onnistuneesti Vihannin kunnan Lampinsaaren kylän toiminaa. Yhdistys on hankkinut viikolla 10 käyttöönsä KYLÄKÄNNYKÄN.
Kännykkään vastaa vuorokuukausin joku yhdistyksen hallituksen jäsenistä. Viikosta 11 alkaen puhelinpäivystys on Raili Henttosella.
Kännykästä saat tiedot vuokralaitteista, tulevista tapahtumista ja tonttitarjonnasta. 

KYLÄKÄNNYKÄN numero on 040 557 8758

 

Uusi klapisirkkeli hankittu

Yhdistys päätti syyskokouksessaan hankkia vuokralaitteeksi toisen klapisirkkelin. Terästakomon Palax55-sirkkeli saadaan käyttöön viikon 11 aikana. Uudessa sirkkelissä on direktiivien mukaiset turvalaitteet ja mm. kovapalaterä. Vuokraushinnat ovat samat kuin yhdistyksen vanhemmalla sirkkelillä. Varaa sirkkeli ajoissa, kohta rankakasat paljastuvat lumen alta!

Tässä linkki Palax55 valmistajan sivuille:  http://www.terastakomo.com/

Uusia taloja nousee Jokihaaraan

Vaikka osayleiskaava-alueen tonttien kauppa ei ole vielä käynnissä, tapahtuu rakentamisrintamalla kuitenkin koko ajan. Jokihaara on haluttu asuinpaikka. Jos talokuume on kova niin silloin käy kuin autokaupassa. Jos asiakas menee ostamaan Volkkaria ja haluaa ajaa samoin tein kotiin uudella autolla. Myyjä lupaa auton vuoden jonotusajan jälkeen. Autokuumeisen merkkiuskollisuus horjuu, hän menee kauppaan, josta auton saa kun kulkee kassan kautta. Useimmiten hän lähtee baanalle uudelle Toyotalla.

Kun osayleiskaava-alueen tontit odottavat siirtoviemäri- ja vesijohtoratkaisuja, kääntyvät talokuumeiset muiden vaihtoehtojen puoleen. He hankkivat tonttinsa kaava-alueen ulkopuolelta, varsinaiselta haja-asutusalueelta. 

Tällä hetkellä uusia taloja on syntymässä Ijäksen pellolle (Nissisen Tuomaksen aiemmin omistamaa maa), Keskisen rannalle (Kymmene Oy:n tilan maita) ja Antinmäkeen, johon tilan nykyinen omistaja Hannu Haarala odottelee talopakettia näinä päivinä. 

Takaisin Paunettiin