PAUNETTI

Jokihaara UURAINEN

Paunetti Suolahdessa

Jokihaaran Paunetti esittäytyi Suolahdessa Keski-Suomen opistolla järjestetyssä Opetusministeriön tietoyhteiskunnan kansalaistaidot kaikille - hankkeen seminaarissa.
Yli kolmenkymmenen hankkeeseen osallistuneen toimijan tarinasta koottu loppuraportti esiteltiin tilaisuudessa.
Kaksipäiväisen seminaarin ensimmäisenä päivänä ohjelmassa oli lehdistötilaisuus, jossa Paunetin edustajana oli Pekka Keränen. 
Tietoyhteiskuntaa käsiteltiin monesta näkökulmasta ja monen eri tahon voimin. Asiantuntevasta ja monipuolisesta ohjelmasta vastasivat: opetusministeriön opetusneuvos Marita Savola ja kulttuuriasianneuvos Hannele Koivunen, projektisihteeri Ville Heinonen, Jyväskylän yliopiston rehtori Aino Sallinen ja professori Pekka Neittaanmäki, Elisa Communicationin Teppo Turkki, Yleisradion ohjelmapäällikkö Ulla Martikainen-Florath 
Suomen Oujeen Anna Kanerva ja Mikko-Pekka Hanski ja Improvisaatioteatteri Joo huolehtivat tilaisuuden viihdepuolesta ja katsojien kasvolihakset saivat liikuntaa.


Improvisaatioteatteri Joo vauhdissa        Maija Piitulaisen Kalevala tulkintaa  Toimi, Pekka ja Paunetti

 

 

 

 

 

 

 

        Ylen Ulla Martikainen-Florath

Hevosmiesten tietotoimisto tiedottaa:

Paunetille oma digitaalinen tv-kanava?

Epävirallisissa kahvipöytäkeskusteluissa Suolahdessa sovittiin ja allekirjoitettiin aiesopimus, jolla Paunetti-TV saa oman digitaalisen TV-kanavan. Koska asia on ajankohtainen, siitä Hevosmiesten tietotoimisto ei vielä kerro. Paunetti on kuitenkin aloittanut selvitystyön kanavan ohjelmistotoiveiden kartoittamiseksi.  


Aittakioski Paunetista monenlaiset herkut janoon ja makeannälkään!

Valion kermajäätelöä!