PAUNETTI

Sirpa Rautio: 

 Terveisiä kaikille Jokihaaran laitamilta Jyväskylän mlk:n rajan tuntumasta. Meiltä on matkaa Jyväskylään parikymmentä kilometriä, Tikkakoskelle viitisen ja linnun tietä lentokentälle  tosi vähän. Uuraisten kirkonkylään puolestaan on alun toistakymmentä kilometriä.

Kotipihassa riittää askaretta

Nykyisen asumispaikan valitsimme juuri sijainnin vuoksi. Uuraisten keskustaan on sopiva etäisyys ja perheen  toisen työssäkäyvän jäsenen kulkeminen Jyväskylään sujuu joustavasti.  Reilun kokoiselle tontille voitiin aikoinaan rakentaa myös talli ja aitaus tyttären hevosharrastusta varten.  Hevosia Uuraisilla on  paljon, sillä  monipuolinen ratsastusmaasto  ja  harjoitusravirata antavat "oman potkunsa" asialle.

UURAISILLA - ULUKOMAILLA

 

 

 

 

 

 

 

 


"
Uuraisilla kaikki hyvin" on aika huoahtaa


Arvostamme erityisesti sitä, että kiireisen arkipäivän päätteeksi,  sinisen hetken koittaessa  päivänvalon ja hämärän rajamailla,  voi hetkisen huoahtaa  rauhallisessa ympäristössä.  Jo kuutamoinen kävelyretki  hiljaisella metsätiellä ilman keinovaloja  voi olla kokemus. Kesällä taas riittää omassa pihassa ja puutarhassa askaretta, harvassa puuhassa huvin ja hyödyn voi yhdistää samalla tavoin.

Keskisuomalainen järviluonto kaikkine rikkauksineen on Uuraisilla lähellä.Kyliltä löytyy sitä haluaville myös osallistumismahdollisuuksia, mistä on yhtenä hyvänä esimerkkinä  Jokihaaran  tuloksellinen ja aktiivinen kylätoiminta.

Tule tutustumaan, kerromme lisää !

Sirpa Rautio
Kunnanjohtaja

 

Puh. (014)-8206602 email: sirpa.rautio@uurainen.fi