Kioskikesän 2018 päätös

Poikkeuksellisen aurinkoinen kesä päättyi samalla kun Aittakioski Paunetti sulki ovensa kaudelta 2018. Kesän aikana kioskilla sai arvokasta työkokemusta kuusi nuorta ja lisäksi yksi nuori toimi sekalaisissa kesäapulaisen tehtävässä. 

Kauden päätöstilaisuus oli samalla kioskituotteiden loppuunmyynti ja mukavaa ohjelmaa sisältänyt kokonaisuus. Ohjelmassa oli Lähteelän veljesten haitarimusiikkia yksin ja kaksin, Uuraisten viihdelaulajien kvartetti lauloi, kunnan hallinto- ja talouspäällikkö Helena Vuopionperä piti toivotusti alle puolen tunnin puheen, joka ei sisältänyt mitään EU:hun liittyvää.

Päivän aikana kisailtiin ketjunheiton Uuraisten mestaruudesta. Yllätysvoittaja Mari Saarinen löytyi Paratiisin asuinalueelta. Mari heitti tuloksen kolme, seuraavalla sijalla olikin tungosta. Kaksi ketjua kuuden sentin reikään saivat Jari Rytkönen, Keijo Nieminen ja Mikko Nieminen.
Keijo heitti tuloksen kahteen kertaan joten saakoon hopeasijan.
Hallinto- ja talousjohtaja Helena kokeili lajia ensimmäsien kerran saaden tuloksen yksi ketju mikä oikeutti naisten sarjan kakkossijaan.   

Taiston haitarista löytyi taas kerran vaikka mitä. Yleisön pyynnöstä ja omia valintoja.

Valtuuston puheenjohtaja maisteli eka kerran työmiehen paistamia lettuja.

Työmies ilman haalareita oli ikuistamisen arvoinen ihme ja työtehtävä ja välineet hieman harvoin nähtyjä.

Taisto säestää Uuraisten Viihdelaulajista koostuvaa kvartettia.

Sari näyttää epäilevän tuleeko tuosta Helenan minigolf-kokeilusta yhtikäs mitään?

Takaisin Paunettiin