Jokihaaran verkkopalvelu

PAUNETTI

Parempaan Asumiseen Uuraisilla - Noheva Elo -
Tieto Talkoiden Imussa

Aittakioski PAUNETTI avattiin juhlallisin menoin 11.6.2000

Kesän 2000 Päättäjäiset  vietettiin 20.8.2000 Jokihaaran perinteisten Olympialaisten yhteydessä


Uuraisten Jokihaaran pienviljelijäyhdistys r.y. kiittää Aittakioski Paunetin asiakkaita, tomeria myyjiä, ja kaikkia yhteistyötahoja hyvin onnistuneesta kioskikaudesta. Kioskitoiminta jatkuu keväällä 2001.

 

Aittakioski Paunetti.avattiinUuraisten Jokihaarassa  11.6.2000 juhlallisin menoin
Kansanedustajien Mauri Pekkarinen ja Toimi Kankaanniemi lisäksi tilaisuutta kunnioittivat läsnäolollaan mm. kunnanjohtaja Hannu Javanainen, kunnanhallituksen puheenjohtaja Risto Piesala ja hallituksen jäsen Reijo Rokkamäki.
Kioski on uusi palvelu kylällä. Erilaisten herkkujen lisäksi kioskilla oli myynnissä pienimuotoisesti elintarvikkeita.
Kioskilla erikoisuutena oli telkkarin katselumahdollisuus. Satelliittikanavat näkyivät ja kuuluivat.
Kioski työllisti kesän aikana kuusi ns. tonnilaista.
Myyjinä olivat Tiina Nieminen,. Matti Lampinen, Hanne-Mari Pihlainen, Sami Naarminen,Johanna Rautanen ja Mirka Hytönen.
Kokemukset nuorista kioskimyyjinä olivat pelkästään positiivisia. Jokainen heistä  toimi esimerkillisesti. Yhteistyö heidän kanssaan toimi hienosti ja kaikille heille kioskin kehittäminen oli tärkeä asia.

 

 

Kioski vaati ensimmäisenä kesänä paljon työtä ja kertaluontoisia investointeja. Hallinnoiva yhdistys eli Uuraisten Jokihaaran pienviljelijä yhdistys r.y. varautui pieneen tappioon mutta nyt kesän kääntyessä syksyyn voi ilolla todeta, että myyjät ovat tehneet erinomaista työtä ja asiakkaat ovat sen huomanneet. Kauden päätteeksi kioskivastaavat voivat esitellä loppusaldona positiivisen tuloksen.

Pienenä yksityiskohtana kioskitapahtumista voisi mainita parhaiden päivien tehtyjen jäätelötötteröiden määrän lähentelevän seitsemääkymmentä. Ja heinäkuun puolivälissä alkanut asiakaskysely  tuotti lähes 200 vastausta.

Koko kesän kioskilla kilpailtiin päivän parhaan Dartsinheittäjän tittelistä. Palkintona oli jäätelötötterö maun mukaan. Heinäkuun 20 päivästä alkaen kioskilla oli esillä avajaisiin ja kylätapahtumiin liittyvä valokuvanäyttely.

Takaisin Paunetiin